Cégünk a következő szolgáltatást nyújtja Budapesten "villanybojler csere, bojler javítás" garanciával 0-24 gyorsszolgálatban. 06 (30) 733 - 3666
A következő pár sorban körbejárjuk, hogy mit érdemes tudni a villanybojler csere, bojler javítás témakörben.
A villanybojler egy nagyon elterjedt berendezés Magyarországon a háztartási melegvíz előállítására, de az itthoni, viszonylag kemény víz folyamatosan problémákat okoz nála. Nem ritka, hogy a kihívott szakember nagy vödör vízkövet kapar ki belőle, emellett a fűtőszálat és az anódot is rendszeresen cserélni kell.
Egy idő után azonban előfordulhat, hogy még a leggondosabb karbantartás miatt is kilyukad a bojler vagy valamilyen más okból kell cserélni a teljes egységet. Ebben a cikkben bővebb információkat olvashatunk arról, hogyan működik a villanybojler cseréje.

Megoldható-e a villanybojler cseréje szakember nélkül?

villanybojler javítása Mivel a villanybojler elektromos árammal működik, így csak akkor fogjunk a megszereléséhez, ha rendelkezünk a megfelelő képesítéssel vagy biztosan tudjuk, mit csinálunk. Ha nem így teszünk, akkor halálos áramütés veszélyének tehetjük ki magunkat vagy másokat.
Emellett fontos tudni, hogy a villanybojlerek a felépítésük és a bennük található hőszigetelés miatt nagyon nehezek, ezért általában erőn felüli feladat egy embernek lecserélni őket. Ezzel rendszerint csak akkor szembesülünk, amikor már leemeltük a bojlert a tartócsavarokról, és magunkra rántottuk vagy összetörte az alatta található kádat, mosdót, illetve végig szántja a csempéket.
Amennyiben az új bojler más helyeken rögzül a falhoz, akkor az új furatokat el kell készíteni, majd a rögzítőcsavarokat fel kell szerelni. A bojlert végül be kell kötni, és a hidegvizes betáplálást, illetve a melegvíz elvezetését is meg kell oldani.
A villanybojler cseréje esetén a fenti nehézségek miatt mindenképpen érdemes szakember segítségét igénybe venni, aki A-tól Z-ig teljesen át tudja vállalni a munkálatokat.