Cégünk a következő szolgáltatást nyújtja Budapesten "villanybojler csere" garanciával 0-24 gyorsszolgálatban. 06 (30) 733 - 3666
Az Akció a készlet erejéig tart!
AKCIÓ!! Aqva80 Villanybojler 156.000 Ft
AKCIÓ!! Hajdu Z80 ErP Villanybojler 176.000 Ft
AKCIÓ!! Hajdu Zv80 ErP Villanybojler 200.600 Ft

+ 80 literes

+ Szálítással

+ Szereléssel

+ A régi bojler elszállításával


AKCIÓ!! Aqva120 Villanybojler 168.000 Ft
AKCIÓ!! Hajdu Z120 ErP Villanybojler 204.000 Ft
AKCIÓ!! Hajdu Zv120 ErP Villanybojler 239.000 Ft

+ 120 literes

+ Szálítással

+ Szereléssel

+ A régi bojler elszállításával


AKCIÓ!! Aqva200 Villanybojler 182.900 Ft
AKCIÓ!! Hajdu Zv200 ErP Villanybojler 289.680 Ft

+ 200 literes

+ Szálítással

+ Szereléssel

+ A régi bojler elszállításával


Fontos: a weboldalon feltüntetett árak nem tényleges árak, csak tájékoztató jellegel vannak feltüntetve. A feltüntetett tájékoztató jellegü árak az AFA-t sem tartalmazzák.

A következő pár sorban körbejárjuk, hogy mit érdemes tudni a villanybojler csere témakörben.
A villanybojler egy nagyon elterjedt berendezés Magyarországon a háztartási melegvíz előállítására, de az itthoni, viszonylag kemény víz folyamatosan problémákat okoz nála. Nem ritka, hogy a kihívott szakember nagy vödör vízkövet kapar ki belőle, emellett a fűtőszálat és az anódot is rendszeresen cserélni kell.
Egy idő után azonban előfordulhat, hogy még a leggondosabb karbantartás miatt is kilyukad a bojler vagy valamilyen más okból kell cserélni a teljes egységet. Ebben a cikkben bővebb információkat olvashatunk arról, hogyan működik a villanybojler csere.

Megoldható-e a villanybojler csere szakember nélkül?

Mivel a villanybojler elektromos árammal működik, így csak akkor fogjunk a megszereléséhez, ha rendelkezünk a megfelelő képesítéssel vagy biztosan tudjuk, mit csinálunk. Ha nem így teszünk, akkor halálos áramütés veszélyének tehetjük ki magunkat vagy másokat.
Emellett fontos tudni, hogy a villanybojlerek a felépítésük és a bennük található hőszigetelés miatt nagyon nehezek, ezért általában erőn felüli feladat egy embernek lecserélni őket. Ezzel rendszerint csak akkor szembesülünk, amikor már leemeltük a bojlert a tartócsavarokról, és magunkra rántottuk vagy összetörte az alatta található kádat, mosdót, illetve végig szántja a csempéket.
Amennyiben az új bojler más helyeken rögzül a falhoz, akkor az új furatokat el kell készíteni, majd a rögzítőcsavarokat fel kell szerelni. A bojlert végül be kell kötni, és a hidegvizes betáplálást, illetve a melegvíz elvezetését is meg kell oldani.
A villanybojler csere esetén a fenti nehézségek miatt mindenképpen érdemes szakember segítségét igénybe venni, aki A-tól Z-ig teljesen át tudja vállalni a munkálatokat.

Még mielőtt levennénk a régit, előtte meg kell venni az új villanybojlert:

Az olyan nagyobb értékű eszközök vásárlása mint egy autó, fűnyíró, villanybojler stb… nem is olyan egyszerű. Mivel ezekkel a dolgokkal nem minden nap de nem is minden hónapban foglalkozunk, így nagyon sok olyan tényező van amit nem ismerünk. A villanybojler esetében sok olyan dolog van amire oda kell figyelni bármennyire is meglepő. Egy villanybojler vásárlás nem csak abból áll, hogy kérek egy 120 literes bojlert a boltban és már vihetem is haza felrakni. Igazság szerint megtehetjük de közel sem mind1, hogy:
 • + mennyi az éves fogyasztása (azaz milyen energiaosztályba tartozik)
 • + van e hozzá elektromos csatlakozó
 • + milyen magas (befér e egyáltalán a helyébe amit kinéztünk)
 • + mekkora a teljesítménye
 • + mekkora maximum hőmérséklet tartománya
 • + mennyi idő mire felmelegíti a vizet
 • + mennyi ideig képes tartani a hőt (azaz milyen a hőszigetelése)
 • + mekkora háztartást kell eltartania
 • + tisztálkodásra, avagy fogyasztásra is szükségünk van e
 • + Mekkora alap garanciát ad a gyártó és van e extra garancia
 • + hogyan lehet karbantartani (mennyire bonyolult)
 • + milyen ECO funkcióval van ellátva (avagy van e egyáltalán)
Ez csupán egy rövid lista, ezt még lehetne folytatni hosszasan. Azonban olyan döntést mint egy villanybojler szerelő senki sem tudna hozni, ezért alakítottuk ki a villanybojler csere szolgáltatásunkat.

Hogyan működik a bojler csere szolgáltatásunk?

Első körben el kell dönteni, hogy milyen márkát szeretnénk magunknak vásárolni. Minden gyártónak megvan a maga teljesen jól használható villanybojlere. Amennyiben nem tudunk márkát választani, úgy az utolsó „Kérem válasszanak nekem” részben kell elküldeni nekünk az árajánlatkérést.
Az űrlap kitöltése után 24-48 órán belül küldünk egy árajánlatot, ami tartalmazza az új bojler beszerzési árát és a beüzemelését és a régi elszállítását (amennyiben kéri).

Milyen villanybojlerek közül választhatok?

A következőkben felsoroltunk 10 olyan gyártót akiknek a villanybojlerei jó minőségűek és megbízhatóak. Ezeken kívül is sok másik gyártó van még a piacon, természetesen azokkal is foglalkozunk.